kolonija Perlinis Būk naisten jalkapallo mm englanti Teorinis Svetainės eilutė išsiųstas

20-0! Englanti järjesti MM-karsinnoissa ennennäkemättömät murskajaiset

MM-kisojen ennakko - B-lohko: TV, otteluohjelma, kokoonpanot

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue rikkoo ennätyksiä – Wembley  loppuunmyyty lauantaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat
Englannin naisten jalkapallomaajoukkue rikkoo ennätyksiä – Wembley loppuunmyyty lauantaina - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Jalkapallon EM-kisat | Veikkausuutiset - Veikkaus

Englanti voitti jalkapallon EM-kultaa – 56 vuoden kirous ohi – Päivän Lehti

Englanti on jalkapallon Euroopan mestari. - MTVuutiset.fi

Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallon MM-karsinnat: Englanti voitti Latvian 20–0 - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Georgia Stanway vei Englannin välieriin huikealla jatkoaikamaalilla -  Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro 2022)
Georgia Stanway vei Englannin välieriin huikealla jatkoaikamaalilla - Jalkapallon EM-kisat 2022 (Euro 2022)

Englanti hurmasi, Ruotsi romahti – EM-kotijoukkue finaaliin | Urheilu |  Aamuposti
Englanti hurmasi, Ruotsi romahti – EM-kotijoukkue finaaliin | Urheilu | Aamuposti

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue - uusimmat sisällöt – yle.fi

Ruotsi nappasi naisten jalkapallon MM-kisoissa pronssia – Englanti kaatui  2–1
Ruotsi nappasi naisten jalkapallon MM-kisoissa pronssia – Englanti kaatui 2–1

Näitkö? Englannin naiset rynnäköivät valmentajan lehdistötilaisuuteen -  kotiinpaluulaulu ei enää pannassa - SuomiFutis
Näitkö? Englannin naiset rynnäköivät valmentajan lehdistötilaisuuteen - kotiinpaluulaulu ei enää pannassa - SuomiFutis

Englanti kylvetti Ruotsia EM-välierässä - MTVuutiset.fi

Ellen White tahditti Englannin ylivoimaiseen esitykseen MM-turnauksen  puolivälierässä - Urheilu | HS.fi
Ellen White tahditti Englannin ylivoimaiseen esitykseen MM-turnauksen puolivälierässä - Urheilu | HS.fi

Englanti kukisti Espanjan jatkoajalla 2–1 ja nappasi paikan EM-välierissä |  Lapin Kansa
Englanti kukisti Espanjan jatkoajalla 2–1 ja nappasi paikan EM-välierissä | Lapin Kansa

Englanti voitti Latvian 20-0 jalkapallon MM-karsinnassa - MTVuutiset.fi

Odotettu MM-ottelu lässähti - USA päätti Englannin iloittelun

Yhdysvallat ja Englanti avaavat naisten MM-jalkapallon mitalipelit |  Urheilu | Keskisuomalainen
Yhdysvallat ja Englanti avaavat naisten MM-jalkapallon mitalipelit | Urheilu | Keskisuomalainen

Kommentti: 20–0! Naisten MM-karsinnoissa nähdään karuja tuloksia joka  kierroksella – täysin tarpeettomista murskajaisista on päästävä eroon
Kommentti: 20–0! Naisten MM-karsinnoissa nähdään karuja tuloksia joka kierroksella – täysin tarpeettomista murskajaisista on päästävä eroon

Englanti juhlii vihdoin jalkapallon Euroopan mestaruutta! Asiantuntijat  hämmästelevät, kuinka tuomaristo päästi Englannin pälkähästä
Englanti juhlii vihdoin jalkapallon Euroopan mestaruutta! Asiantuntijat hämmästelevät, kuinka tuomaristo päästi Englannin pälkähästä

Englannin naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa Saksan – Wembley myytiin  loppuun | Yle Urheilu
Englannin naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa Saksan – Wembley myytiin loppuun | Yle Urheilu

Jalkapallon EM-kisat: Chloe Kelly tuuletti ilman paitaa - Jalkapallo -  Ilta-Sanomat
Jalkapallon EM-kisat: Chloe Kelly tuuletti ilman paitaa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Historiallinen naisten jalkapallo-ottelu Englanti - Saksa Viaplayssa ja  Viafreessa - ePressi
Historiallinen naisten jalkapallo-ottelu Englanti - Saksa Viaplayssa ja Viafreessa - ePressi